Tuesday, July 24, 2012

Poslední aktualizace obsahovala chybu kvuli které se u několika telefonů nepodařilo aktualizovat slovník. Pokud se Vám aktualizace nenahrála, stáhněte si prosím poslední verzi pomocí které se dohrají i data do slovníku. Omlouvám se za komplikace.

Monday, July 23, 2012

Konečně je k dispozici plánovaná aktualizace na které jsem pracoval poslední měsíc. Celý víkend jsem usilovně strávil dokončováním prací a do slovníku přibylo celkem 12 000 slov a dalších  3500 audio výslovností.

Doufám že se vše povedlo a že se Vám bude vylepšená slovní zásoba líbit.  Trochu se  bohužel zpomalily odezvy aplikace, budu se snažit zefektivnit zpracování a v příští aktualizaci odezvu zrychlit. Aktualizace obsahuje i opravu některých starších chyb.

Wednesday, July 18, 2012

Včera se počet instalací přehoupnul přes první tisícovku. Děkuju za prozatím pozitivní hodnocení a doufám že se Vám s touto aplikací dobře studuje. Chci do programu přidat ještě několik funkcí, ale nyní se hlavně soustřeďuji na odstranění zbylých chyb. Jestli máte s aplikací nějaké problémy, napište mi prosím email.

Rozšíření slovníku je téměř hotové, ale odložil jsem aktualizaci až na tento víkend. Do slovníku přibude celkem 9 000 flashcards bez výslovnosti.

Mezitím je na Google Market k dispozici další verze s několika opravami a vylepšeními.
- v Recap už není možné vybrat prázdnou skupinu beze slovíček
- ošetření nechtěného dvojnásobného spuštění aktivit (to se týkalo několika uživatelů hlavně při instalaci)
- několik dalších kosmetických změn a chyb
Nová hotfix verze je nahraná. Některé chyby se objevovaly tak často, že jsem musel vydat tento opravný balíček. Opravy obsahují
- Chyba hned po spuštění pro některé telefony
- Chyby při kompletaci cvičení.
- Chyba v Průvodci instalací.
- Několik dalších menších chyb.

Vylepšení obsahují
- Review vybírá jen typy karet které jsou aktivované v Preferences (Czech, English, Audio)

Sunday, July 15, 2012

V sobotu jsem konečně dokončil úpravu vzhledu a logiky pro slovník (My Vocabulary). Dále jsem upravil Šibenici tak aby se texty vešly do prostoru nad klávesnici.

Usilovně připravuji další upload slovíček do slovníku, doufám že to stihnu připravit.