Friday, September 28, 2012

Dnes jsem vydal další aktualizaci, která konečně obsahuje obrazovky přeložené do češtiny. Doufám že mi David opraví hodnocení a zlepší mi statistiku na 5 hvězdiček :-)

Doufám že tato aktualizace bude bez chyb a budu se moci soustředit na další hlavní release. Další hlavní verze bude obsahovat My Lessons, pravděpodobně ji vydám v listopadu. 

Ještě chci zrychlit cvičení Multiple Choice, které kritizoval Petr. Na tomto cvičení se bohužel nejvíce projevilo zpomalení když jsem přidal dalších 10 000 slov do slovníku.

Sunday, September 23, 2012

O víkendu jsem vydal novou verzi a doufám že se mi podařilo vylepšit drobné chyby a celkově zlepšit chod aplikace.

Dokončuji překlad nápovědy a většina uživatelského rozhraní už je v češtině. Bohužel se mi v poslední verzi podařilo vydat nápovědu s rozpracovanými překlady, takže si budu muset pospíšit s nápravou a počeštěnou verzi vydat již během týdne.

Friday, September 14, 2012

Konečně jsem dokončil a dotestoval další release, který mimo oprav chyb obsahuje také dva nové typy cvičení. Nové cvičení jsem pojmenoval 'Mix and Match' a budete v něm párovat anglická slovíčka s překlady. Na tomto vylepšení jsem strávil více večerů než jsem si původně myslel, takže doufám že se nové typy opakování budou líbit.

Verze kterou jsem vydal v půlce srpna se moc nepovedla a obsahovala chyby v databázi, které jsem nebyl schopný zreplikovat. Týkalo se to několika typů telefonů a doufám že se mi tyto chyby podařilo odstranit. Pošlete mi prosím email jestli budete mít s touto novou verzí nějaké problémy.