Friday, February 15, 2013

Zpřesnění slovníku a vydání placené verze

Toto je velký update kdy jsem aplikaci připravil na rozšíření o další jazyky a možnost placené verze. Tato aktualizace obsahuje velké zpřesnění slovníku.

MyLessons jsou nyní přístupné všem. Každý den uvolním přístup pro sto účtů.

Dále bylo opraveno několik chyb
- v Browse only po stisku Skip nemizí kartičky
- vyřešená inicializace zvuku po dlouhé pauze

V plné verzi máte neomezený přístup ke všem funkcím aplikace. Verze zdarma má zabudovaná různá omezení a některé funkce se budou uzamykat v květnu 2013 a některé i dříve. V plné verzi máte tyto výhody
  1. Není žádné omezení při zobrazení významu ze slovníku Wordnet a seznam.cz
  2. Všechna cvičení jsou plně k dispozici
  3. Přibudou nová cvičení, která budou jen v placené verzi
  4. Přibude sekce s příklady slovíček ve větách
  5. Máte dočasně neomezený přístup do MyLessons (zatím neplánuji tuto funkci v dohledné době vypnout)
Zároveň bych chtěl vysvětli proč jsou dvě verze. Většina uživatelů používá verzi zdarma už déle a mají mnoho slovíček "rozučených". Bohužel technicky poměrně obtížné zmigrovat data mezi placenou a zdarma verzí. Jelikož jsem ale doposud nenabízel placenou verzi, tak by bylo nefér někoho nutit aby zahodil měsice učení přechodem na placenou verzi. Doinstalováním placené verze se automaticky odemkne omezená funcionalita i verzi zdarma. Aplikace ve verzi zdarma rozpozná, že je na zažízení nainstalovaná také zaplacená verze a automaticky odemkne placený obsah.
Jestli jste ochotní oželet dosavadní výsledky, tak můžete verzi zdarma odinstalovat a začít znovu. V opačném případě doporučuji stále používat verzi zdarma a ta bude automaticky zobrazovat i placený obsah.

No comments:

Post a Comment