Saturday, March 22, 2014

Nový web a nové funkce

Před dvěma týdny jsem konečně zprovoznil nové web stránky. Nejen že má aplikace přijatelnou formu prezentace na webu, ale zároveň  se k všem vašim lekcím dostanete přes web. Myslím si, že přidávání slovíček přes počítač je rychlejší než přes mobil nebo tablet.

Včera jsem na web přidal další novou funkci. Nyní máte možnost naimportovat slovíčka u jakéhokoliv elektronického zdroje a vyfiltrovat si jen slovíčka která neznáte.

Tímto způsobem uložíte lekci, která obsahuje jenom neznámá nebo obtížná slovíčka. V sekci Přidat slovíčka z aplikace vložte jakýkoliv anglický text a nechte aplikaci automaticky zpracovat slovíčka. Poté si v sekci Filters vyberte jen slovíčka, která neznáte nebo která se chcete naučit. Alternativně můžete selekci slovíček ovlivnit také manuálně.

Tuto funkci ocení hlavně pokročilí studenti. Během pár sekund si připravíte lekci se slovíčky, které mají kontextový a individuální význam. Učíte se tak slovíčka, která máte pochopená a rychleji si upevníte znalost. Zalogujte se do sekce My Lessons a vyzkoušejte si nový způsob vytváření lekcí.

Doufám že se Vám s aplikací bude učit zase o něco lépe.