Sunday, October 21, 2012

Dnes jsem vydal další verzi aplikace, která umožňuje vyhledat slovíčka ve slovníku Wordnet. Tuto funkci spustíte z kontextového menu nebo potáhnutím směrem dolů prstem po kartičce. Na výpisu se zobrazí detailní popis z databáze Wordnet z Princeton University. Pro tuto funkci je nutné mít připojení k Internetu.

Chtěl bych tímto taky poděkovat Lucce za nápad!

Tato verze obsahuje i záplatu na chyby, minulá verze padala když se kompletně dokončila všechna nová slovíčka ve cvičeních.

Nyní se budu věnovat hlavně přípravě My Lessons. Design mám detailně rozmyšlený a teď už jen zbývá najít volný čas tuto novou sekci zrealizovat.

Sunday, October 14, 2012

Dnes jsem vydal další verzi, ve které jsem zrychlil načítání cvičení 'Multiple choice', takže by se už neměly projevovat prodlevy na které si stěžovali Petr a Petr.

Dále jsem opravil chyby, kdy aplikace zkolabovala po delší nečinnosti. Tento problém jsem ošetřil na několika místech, takže by měla být aplikace více stabilní.

Začínám pracovat na dalším větším rozšíření funkcionality, ale nevím jak rychle nové funkce dokončím. Bohužel jsem momentálně v práci hodně zaneprázdněný, takže mi nezbývá příliš volného času na doladění věcí které mám v plánu.

Jestli máte nějaké nápady nebo dotazy, napište mi email.